דוד ריבל מספר על ימי המעברה שלו

דוד ריבל
עמותת מעברות - לוגו
ממעברת האסבטונים בירושלים אל הפסגה

דוד ריבל גדל במעברת האזבסטונים בירושלים, והצליח להגיע לפסגה העולמית של תחנות הטלויזיה ולבורסת ה NASDAQ. סיפורו האישי הוא סיפור מעצים אשר מדגים את היכולת להתעלות מעל קשיים התחלתיים לא פשוטים, אל מימוש מקצועי ואישי מלא.

הזוית האישית

הסיפור מועלה למאגר לקראת כנס מעברות בשיתוף פעולה עם תכנית הקשר הרב דורי במוזיאון אנו, יוני התשפ"א, 2021.

אזבסט
אזבסט (מיוונית: ἄσβεστος: אַ - "לא" וזבֵסט - "בעיר") הוא שם לקבוצה של חומרים סיביים שמקורם בסלעים הבנויים ממינרלים סיליקטיים של מגנזיום ו/או ברזל הידרידי. סוגים רבים של סיבי אזבסט אשר נשברו לפיסות קטנות, פולטים "אבק אזבסט". לאבק האזבסט מיוחסת רשימה ארוכה של מחלות ריאה. עמידותו של האזבסט לאש, חום ומים נוצלה לאורך ההיסטוריה למספר נרחב של מטרות, בעיקר עד שהתגלתה השפעתו המזיקה של האזבסט על הבריאות. (ויקיפדיה)

ציטוטים

”דוד ריבל גדל במעברת האזבסטונים בירושלים, והצליח להגיע לפסגה העולמית של תחנות הטלויזיה ולבורסת הנאסד"ק“