אתי קלפה מורה ותיקה בביה"ס לתפירה מרים

אורי וסבתוש
מי מזהה את סבתא?
אלה קורות חייה של סבתא אתי

סבתא שלי נולדה בארץ ישראל, בבית החולים הדסה, בשנת 1946. להוריה קראו רחל ומרדכי סבן הם חיו בבית שאני (אורי) גר בו היום.

תמונה 1
סבתא למדה בבתי הספר ישורון ו-א.ד גורדון בחולון. בתור ילדה  היא אהבה לשחק בגוגואים, קלאס, קפיצה בחבל, חמישה מקלות, חמש אבנים, תופסת ומחבואים. היו לה אוסף מפיות ואוסף בולים וגם פרחים לייבוש. היא השתתפה בחוג ריקודי עם.

תמונה 2

בגיל 15 סבתא למדה בתיכון מקצועי לאופנה ולאחר התיכון המשיכה בסמינר למורות. בתקופת התיכון בילתה עם חברים והם היו יוצאים לריקודים סלוניים. את סבא סמי הכירה תוך כדי שבילתה במועדונים (לריקודים סלוניים).
לאחר סיום סמינר המורות, סבתא שלי עבדה בתור מורה לגזרה ותפירה בבי"ס "מרים", במשך 15 שנים
ובהמשך, בתפקיד משאבי אנוש וחשבת שכר עד היום.
לסבתא יש שלושה ילדים. לבכורה קוראים שרית, לסנדוויץ (הילדה האמצעית)  קוראים חלי ולקטן קוראים אושרי. לסבא, בעלה של סבתא, קוראים סמי.

סבתא טיילה בסקנדיביה תאילנד סין פריז ברלין גיאורגיה ולונדון. בטיול האחרון שהיה לה היא הייתה בגיאורגיה וביום האחרון שברה את רגלה! סבתא חודשיים גרה אצלנו והייתה עם גבס. (בתקופה זאת סבתוש הפסיקה לעשן, בזכותי!)

כיום היא חזרה לעבודה והכל בסדר.
סבא סמי