אהבה ממבט ראשון

סבא וסבתא מאושרים יחד בטיול משפחתי
סבא וסבתא והשבט
איך סבא וסבתא שלי הכירו והתחתנו

ההכרות של סבא וסבתא שלי

שמי טופז גולדמן, אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי, במסגרת זו תעדתי את סיפור ההכרות של סבי וסבתי.

סבא וסבתא שלי הכירו כאשר סבא שלי היה בן 21, וסבתא שלי הייתה בת 18. סבא שלי התחיל לימודי רפואה, והתכוון להמשיך אותם באיטליה. סבתא הייתה חברה של חבר של סבא! אותו חבר טס לחו"ל, וביקש מסבא שלי לשמור על סבתא. סבא שלי שמר עליה… והתאהב!

מאז הם שומרים אחד על השני.

תמונה 1

סבא ידע שהוא עובר לאיטליה בקרוב, להתחיל בלימודי הרפואה ולכן מיהר לבקש את ידה של סבתא, מאימא שלה. אימא שלה, סבתא רבתא שלי, בהתחלה אמרה לא ולא! היא חשבה שסבא לא מספיק טוב עבורה. לאחר דיבורים ושיכנועים היא סוף סוף הסכימה.

סבא מיהר להתחתן עם סבתא ולקח אותה איתו יחד לאיטליה! לאחר שסיים שם את הלימודים, הם חזרו ארצה כדי להקים פה בית משפחה.

יש להם ארבעה ילדים: צחי, טל, דני וענת ומהם עשרה נכדים: טופז, ספיר, שקד, סתיו, עמית, יאיר, נטלי, איתמר, נעמי ויהונתן (ג'וני) ונין אחד – שון.

סבא וסבתא עם השבט המורחב

הסיפור תועד ע"י טופז גולדמן, במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בבית הספר.