אבי ואחי נפלו חללים

אני שרה ונועם בנין
אני כיום
אבי נפל במלחמת השחרור ואחי היחיד נפל במלחמת ששת הימים.

הורי עלו לארץ מהונגריה. אבי נפתלי פרנקל עלה ב-1929 ואמי חנה פרנקל עלתה ב-1933. כל אחד עלה לארץ בנפרד כציוני. בארץ הם הכירו בחדרה שם התגוררו. בהמשך הם עברו לתל-אביב, שם אבי עבד בעיריית ת"א ובנוסף היה איש עזרה ראשונה ועמד בראש מגן דוד אדום  ברמת גן . הוא תמיד עזר לאנשים מכל הלב. ב-1948 אבי הוזעק לצבא ונפל במלחמת השחרור. כשאבי נפל הייתי בת 11 וחייו שימשו לי דוגמא ורצון לעזור לאנשים!
גם אחי היחיד נפל חלל, אך במלחמת ששת הימים בשנות העשרים לחייו. הוא היה נשוי ואב לבת בגיל שנה, אביבית שמה. אמי היקרה נשאה את העצב הגדול בגבורה. היא החלה לעבוד בעיריית תל אביב והייתה עובדת סוציאלית מצליחה. אני למדתי בבית הספר העממי ברמת גן ואחר כך עברתי ללמוד בסמינר לוינסקי בתל אביב. הייתי מורה הרבה שנים  ולימדתי מקצועות הומניים.

חללים
כאלה שנפלו במלחמות ישראל