שנות הילדות שלי

הצטלמנו בזמן העבודה המשותפת
סבתא ויויאן הצטלמה בבית הספר לספר מחזור
סיפור חיי המתחיל במצרים וממשיך בארץ ישראל

שמי ויויאן שרה ויקטור, אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי. זהו סיפורי:

זכרונות ילדות

החברים שלי מהכיתה גרו קרוב לביתי. שיחקנו הרבה משחקים כולל רכיבה על אופניים. כשהייתי לבד קראתי ספרים. לבית הספר שלי קראו בית הספר לאחדות יהודית. למדנו הכל! התייחסתי למורים בכבוד, למרות שהמשמעת לא הייתה חזקה כל כך. לא נענשנו בכלל. התלבושת שלנו הייתה סינר בצבע בהיר עם כפתורים, בנוסף לכך היו לנו מעט טיולים אך הרבה מסיבות ימי הולדת. אני זוכרת את המורה לצרפתית. בבית הספר הבאנו אוכל מהבית כי לא היו חדרי אוכל. אהבתי מאוד לאכול ממתקים וצ'יפס. הצטלמנו בשנות השישים לספר מחזור של בית הספר, ורק אני הופעתי בתמונה. לבשתי את התלבושת של בית הספר.

סיפור אהבה – איך סבא וסבתא הכירו?

בעלי ואני נפגשנו אצל חברים וכמעט התאהבנו במבט ראשון. ככה התחלנו לצאת והחלטנו שנתחתן, ואכן התחתנו אחרי שלושה חודשים. נולדה לנו ילדה אחת ושמה נורית, ונולדו לנו גם שלוש נכדות יפות. היינו נשואים 54 שנים.

הזוית האישית

סבתא ויויאן: למדתי המון על המשפחה של סבתא וסבא גם על העבר הצעיר ועל שנות הילדות שלה. הנכדה מיקה: אני מאחלת לנכדה שלי מיקה המון הצלחה בחיים ובלימודים, חיים מאושרים ובריאים.

בְּרוֹךְ
מצב קשה, תולדה של טעויות, מצוקה שקשה להיחלץ ממנה/ גזרות קשות, תקופה של קשיים. (ויקימילון)