שוש הלוי – פרופיל אמן

קרן ניקול ושוש הלוי

פעילותה המרכזית מתקיימת בסדנאות למיניהן.
 משחר נעוריה הצטיינה שוש בשיעורי המלאכה והאמנות.
כשהיגעה לאשדוד הצטרפה לסדנת פיסול וקרמיקה על מנת למלא את שעות הפנאי.

"בפעם הראשונה שנגעתי בחימר יכולתי לחוש איך מתוך החימר צומח משהו".
הכל התחיל ברגע שנגעתי בחומר ובאבן חשתי שאני מרגישה ממש את החומר ורואה את מה שיש בתוך האבן ויכולה להוציא מתוכו כל מה שארצה.
לאחר 15 שנה של עבודות חימר גיליתי גם את הפיסול באבן. זה קרה באקראי, כאשר באותו מקום בו פיסלתי בחימר נפתח חוג לפיסול באבן. מאז אני שם. כיום אני גם מציירת.

בשנים הראשונות יצרתי להנאתי בלבד כי נסחפתי עם תחושת היצירה אבל ברגע שהתחלתי לקבל ביקורות טובות מהסביבה ודירבון להציג החלטתי לצאת עם העבודות לתערוכות ומאז אני מציגה לפחות פעמיים בשנה.

את העבודות שלי הצגתי בתערוכות קבוצתיות וגם תערוכת יחיד במסגרת אגודת האומנים ובמסגרת פרטית.
לאומנות מקום מרכזי ביותר בחיי. גיליתי שהאומנות בשבילי ,היא כעין גילוי זה נתן לי כוח להביע את עצמי וליצור דברים מחדש. במשך השנים האומנות הפכה בשבילי לתרפיה שבה יכולתי לבטא את הכאב ואת התסכול שחוויתי עקב מותו של בני .
אני אוהבת ליצור עבודות בנושא  נופים ציפורים ועירום נשי. הנופים הם חלק מהבריאה וכמו כן גם הגוף האנושי שהוא מעניין  לכשעצמו.
אין לי סגנון ייחודי. "בציור אני מתנסה עדיין בכל הטכניקות ובפיסול אני קלאסית "
אני מציירת על פי מצב רוח או על פי התרשמות ממשהו מסוים או על פי מראה מקום ולפעמים לפי הזמנה.
שלבי העבודה:   בציור או בפיסול אני עושה סקיצה במיוחד בפיסול.  אם זו עבודה מוזמנת אני גם עושה דגם מאיטונג שלפיו אני מגדילה לגודל הרצוי ולאבן המבוקשת.
חשוב לי  מאוד שהעבודה  תהיה ברורה,מאוד מדויקת ,וניתנת לפענוח.
אישה – עבודת חימר