רק על עצמי לספר ידעתי

מתעדים את סיפור חיי

האמצעית נולדה. ואחרי שבע שנים מאז שאני נולדתי אחותי הקטנה נולדה.
השם שירלי ניתן לי מכיוון שהוריי מאוד אהבו את השם הזה והם החליטו שאני השיר שלהם. אני אישית מגיל
מאוד קטן חלמתי על בית וילדים משלי. שנתיים לפני שבעלי הכיר אותי הוא היה בטורקיה בעיר מרמריס, הוא ראה
שם את הוריי באותו טיול. בעלי סיפר לי שהורים רבים, מחיפה, רצו להכיר אותו לבנות שלהם והא טען שזה
רחוק לו. שנתיים אחרי הטיול בעלי הכיר אותי. בפעם הראשונה שהוא היה אצלי הוא שאל את אמא שלי אם היא הייתה בטורקיה במרמריס לפני שנתיים. ככה הסתבר שהם היו באותו טיול בכלל בלי לדעת.

היום אני נשואה באושר ליורם ויש לנו שלושה ילדים: רותם הגדול בן 12, לוטן האמצעית בת 9.6 ויגל בן 3 וחודשיים. אני הכרתי את יורם בעלי במרתון ריקודי עם בקיסריה ומיד התאהבנו. לא האמנתי שיש דבר כזה עד שראיתי את בעלי, זאת הייתה אהבה ממבט ראשון, אני מבאר שבע והוא מעפולה. בהתחלה חשבנו שזה לא ילך בינינו בגלל המרחק. אבל אחר כך ראינו שהמרחק לא מפריע לנו בכלל ולכן החלטנו להתחתן.
התחתנו בעפולה והקמנו משפחה. גרתי שבע שנים בעפולה  ושם נולדו לי שני ילדים, רותם ולוטן. אחרי שבע שנים החלטנו לעבור לבאר שבע ששם נולד בני הקטן  יגל . היום רותם בכיתה ו, לוטן  כיתה ד, ויגל עדיין בגן.

מורשת
הסיפור האישי שלי. העבר שלי.