קשר האהבה המיוחד בין הוריי

שי וברכה במפגש השני
הוריי, מרים ושלמה בשנות השישים
אהבה, כבוד, סבלנות ונתינה הם המאפיינים את הקשר המיוחד שהיה בין הוריי, קשר אליו אני כמהה ומתגעגעת

שמי ברכה יהודה, אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי. סיפורי נוגע לאהבתם של הוריי, אשר אהבו לרקוד בכל הזדמנות. להלן סיפורי המוקלט:

הוריי רוקדים

תמונה 1

הקשר הרב דורי של משפחת ברקוביץ, תמונה של 5 דורות ,בה מופיעות סבתא שלי,בילה ברקוביץ,  הבת הבכורה שלה, צילה בראון, הבת של צילה, לאה גרוס , הבת של לאה, יהודית קוחוס והבת התינוקת של יהודית, בילה ע"ש הסבתא

תמונה 2

מפגש חברי קבוצת הכדורגל בה היה חבר אבא, לאחר 20 שנה בארץ, מיד עם עלייתם של חברי הקבוצה ארצה מהונגריה

אבא שלמה ברקוביץ שנת 1950 בארץ מיד עם העלייה לארץ בעמק החולה

הזוית האישית

ברכה יהודה: התהליך הזה חיוני וחשוב להמשך הדרך, הקשר בין התלמידה לביני היה טוב, למען הדורות הבאים שיזכרו יידעו שהיו גם חיים אחרים…

שי עדי קדוש: התהליך הזה לימד אותי המון על החיים הקודמים שהיו לפני שאני ואפילו הוריי היו פה, וזה גם חשוב מאוד שהיא תדע איך משתמשים בטכנולוגיה.

עליית הנוער
תנועה ציונית שהוקמה בגרמניה, במטרה להעלות צעירים יהודים לארץ ישראל, ולהכשיר אותם לעבודה חקלאית