קורת חיי מזל אבועזיז

אני וסבתא מכינות לוח מזכרות
אני וסבתא בטיול של הקשר הרב דורי
החיים שלי מפעם

קוראים לי מזל אבועזיז, בגיל 7 עליתי ממרוקו, מהעיר מכנס לארץ. אני שמינית בין הצעירים לאחותי הקטנה קוראים דבורה ולאחי הבכור קוראים יצחק אנחנו 12 אחים במשפחה. אנחנו 12 אחים במשפחה, יש לי אחות קטנה שקוראים לה דבורה ואחי הבכור קוראים לו יצחק.

הגעתי ישירות לחצור, ולמרות שלא למדתי קודם בבית ספר, הכניסו אותי ישר לכתה ב'. כשהייתי בת 13 פרצה מלחמת ששת הימים, ישבנו במקלטים כל השכנים ביחד והקשבנו לרדיו.

הכרתי את בעלי בתוך הבית שלו התחתנתי בשנת 1970. החתונה הייתה באולם ספורט בביה"ס חוני המעגל. הייתי בת 20 כשנולד הילד הראשון, יש לי 6 ילדים.

עבדתי במפעל סריגה באזור התעשייה חצור הגלילית, נהניתי מהעבודה מאוד. סרגנו סוודרים וג'קטים, העבודה הייתה במכונות. עבדתי בזה 6 שנים ואז לא עבדתי יותר.

הזוית האישית

גיליתי המון דברים שלא ידעתי על סבתא שלי והיא ואני נהנינו המון והיא גילתה גם כמה דברים עלי ועשינו המון דברים ביחד

אני וסבתא הכנו  תמונת קולאז' משפחתית

אבועזיז