צבא ואהבה

אני וסבא כיום
סבא בגיל 3
הגיוס והפגישה

שמי ישראל קרמזין, יליד חיפה משנת 1949, משתתף השנה בתכנית הקשר הרב דורי, שנת 70 למדינת ישראל יחד עם נכדתי נועם.

אני בילדותי בגיל שלוש

שירות צבאי

התגייסתי לצבא בשנת 1967 עשיתי טירונות, והלכתי ללמוד בטכניון וחזרתי לצבא בשנת 1971 שירתי בחיל הים ועסקתי בתחזוקה של מערכות נשק (טילים, תותחים ופיתוח של אמצעי  לחימה. ובסוף תקופת השרות הצבאי שלי הגעתי לדרגת "סגן אלוף".

אהבה וזוגיות

לראשונה פגשתי את שרה אשתי בהסעה של בית ספר תיכון בשנת 1966 ונעשינו חברים בשנת 1968, אבל לפני כשפגשתי את שרה, שנתיים קודם לכן, אז הייתה לי חברה אחרת. בדור שלנו לא הציעו נישואין זה התגלגל… התחתנו בשנת 1971 בטקס חתונה מרגש מאוד. עם הרבה אורחים והיה ממש כיף, הדבר שאני הכי זוכר הכי טוב מהחתונה שלי ושל אשתי הוא טקס החופה – זה היה קטע מאוד מרגש שבו שברתי את הכוס והיינו נשואים באופן רשמי!!!

סבא ישראל: החוויה הייתה מעניינת, היה מאוד כיף לשתף את נכדתי בסיפור שלי מפעם.

נועם: אני וסבא ישראל בתכנית הקשר הרב דורי – בתמונה עם החנכיה עליה סבא סיפר לי.