פרופיל אומן של אסתר קדושים

אסתר עם ילדי בית הספר
אסתר קדושים תמונה מחייה
סיפורה האישי של אסתר קדושים לילדי צמח

שמי אסתר נולדתי בתאריך 23.10.44 , במרוקו בעיר רבאט
עלתי לארץ בשנת 1976 ואני גרה היום באשדוד.
במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בה לקחתי חלק השנה , בחרתי לספר לתלמידיות: אנסטסיה טרון, פרידה בן יצחק, בחרתי לספר להן על יצירותי האומנותיות.

מסגרת בה יוצרת: אני יוצרת במסגרת ביתי ובמסגרת חוגים.
מתי התנסית באומנות בפעם ראשונה: לראשונה התנסיתי בציור לפני 22 שנים.
בעקבות איזה אירוע התחלת לצייר: חברתי הציעה לי להצטרף  לחוג ציור זו הייתה התנסות הראשונה בשבילי.
מתי הייתה נקודת המפנה בה הרגשת שאת רוצה לעסוק באומנות: בתיכון בהפסקות ניסיתי להעתיק את כל התמונות התלויות על הקיר .
 תמונה 1
השתתפתי בתערוכות קבוצתיות והצגתי תערוכה אישית. האומנות בשבילי היא שמחה, חופש, רגיעה ומעבר לעולם אחר.

אני אוהבת לצייר קומפוזיציות, נופים וטבע בעיקר משתמשת צבעי אקריליק ושמן בתקופות שנות אני מתמקדת בנושאים שונים. הצופים באמנות שלי יכולים לתת את הפרשנות האישית שלהם למה שרואים דעתם חשובה לי.

העשרה
רבאט: "רבאט היא בירת מרוקו. אוכלוסייתה של רבאט מונה כ-650,000 תושבים (2010). היא העיר השלישית בגודלה במדינה. העיר שוכנת לחוף האוקיינוס האטלנטי, על גדתו המערבית של הנהר בו רגרג (Bou Regreg)."

רבאט
רבאט (בערבית: ??????, בתעתיק לעברית: אלרבאט) היא בירת מרוקו. אוכלוסייתה של רבאט מונה כ-650,000 תושבים (2010). היא העיר השלישית בגודלה במדינה. העיר שוכנת לחוף האוקיינוס האטלנטי, על גדתו המערבית של הנהר בו רגרג (Bou Regreg).

קומפוזיציה
ארגון של צורות וצבעים בחלל נתון או בפורמט מוגדר תוך כדי מתן משמעות לצורת ההנחה והארגון של הפריטים.