סבא מיכאל
בית ספר נופים קשר רב דורי
קצת על תחפושות בילדות של סבא ושל ניר

סבא מיכאל נולד ב- שושן פורים בשנת 1953.

כשסבא היה בן 12 הוא התחפש לגורילה, את התחפושת סבא הכין בעצמו ובגלל שהתחפושת הייתה כל כך יפה סבא זכה במקום ראשון בתחרות התחפושות.
סבא הכין את כל התחפושות בעצמו ויצאו לו תחפושות מאוד יפות ומושקעות. סבא מיכאל התחפש לתחפושות אלה: גורילה, איש משטרה צבאית, אינדיאני ועוד.

תמונה 1

אני, ניר תמיד התחפשתי לכל מיני אנשים בסדרות טלוויזיה או חיות, ואנשי צבא, או לדמויות שמופיעות בפרסומות. שהייתי קטן קניתי את התחפושות שלי, ושעכשיו אני כבר בן שתיים עשרה אני מכין בעצמי את התחפושות.
לסיכום, אני וסבא אוהבים מאוד את חג הפורים, חוץ מזה ששושן פורים זה היום הולדת של סבא. לדעתי כל אחד יכול להבין כמה כיף יש בחג אחד וכולם יכולים לנסות ולהתחפש לתחפושות שהם הכינו או קנו. רק שתדעו כל אחד יכול להתחפש אבל רק לדאוג שהתחפושת תהיה מקורית ומצחיקה.

שושן פורים
חלק מחג הפורים