עוגת הגבינה של גליה עמיר

אני ועידן כותבים סיפור
מסיבת סיום תכנית הקשר הרב דורי
יש לי חברה שהייתה שכנה שלי שנים רבות בפתח תקווה. כשעזבתי לאילת המשכנו להיות חברות ושמרנו על קשר. מידי פעם היא הייתה באה לבקר ולהתארח אצלי באילת, ולאור העובדה שהיא "אשפית במטבח" היינו מתפנקות ומפנקות בתבשילים מיוחדים כשהיא באה לחופשה. היא תמיד צריכה ללמד אותי תבשיל מיוחד. כל מפגש עמה הייתי לומדת ממנה דברים חדשים וטעימים.
מכל המתכונים, המתכון שהכי הכי אהוב עליי הוא עוגת הגבינה שלה שהכנו כשהיא באה לנוח אצלי באילת לאחר מחלה. המטרה הייתה להתנתק מהכל ובעיקר לנוח. אני מאוד רציתי לשפר את מצב רוחה ותוך כדי להעביר עמה את הזמן. ומה יותר טוב מלהכין תבשיל או מאפה. באותו היום הכנו את המתכון של עוגת הגבינה, מתכון עוגה שמאוד קל להכנה. תחילה חששתי כי אני ועוגות גבינה לא ממש מסתדרות ביחד, כל פעם שהייתי מכינה לא ממש יצא לי, אך אם לומר את האמת, המתכון הזה היה מתכון מנצח, והעברתי אותו לכל חברותיי בעיר שלא חסכו במילים ונתנו לי הרבה פידבקים חיוביים.
לבת שלי הייתה פינה ברדיו "הים האדום" באילת, ובאחד השידורים היא נתנה את המתכון, שקיבל הרבה פרגון.
בכל ימי ההולדת במשפחה הדבר הראשון שמבקשים ממני הוא לאפות את עוגת הגבינה המפורסמת והטעימה, איך אפשר שלא?
המתכון לעוגת הגבינה
מצרכים
3 כפות קורנפלור, 2 חבילות סקי 5%, 1 גביע אשל, 4  ביצים, 1 חפיסת אינסטנט פודינג וניל, 1 שמנת מתוקה, 1 כוס סוכר.
אופן ההכנה
בקערה הראשונה שמים: 4 חלבונים, ½ כוס סוכר ומקציפים את זה חזק מאוד.
בקערה שנייה שמים: 3 כפות קורנפלור,  2 חבילות סקי, 1 גביע אשל, 4 חלמונים, ½ כוס סוכר, 1 כף מהאינסטנט פודינג
אופן האפייה
מערבבים את הכול ומקפלים עם החלבונים שבקערה הראשונה.