עבודתי בהוראה

הקשר הרב דורי - שיחת היכרות
אני בתכנית הקשר הרב דורי
לימדתי תלמידות בחטיבה עליונה (תיכון) מקצועות אופנה

קצת על עצמי

שמי שולמית הלן אברמוביץ, הורי התחתנו ועלו לארץ מאיראן (פרס) כשהיו בגיל 18 דרך תנועת החלוץ. אני נולדתי בארץ בשנת 1955. במשפחתי היינו שלוש אחיות ואח: אחות גדולה ממני, אחות קטנה ואח שנפטר ז"ל.

בשנת 1958 כשהייתי בת 3, נסעתי עם הוריי ואחותי הגדולה לאיראן למשך שנה וחזרנו.

משפחתי

נישאתי בשנת 1979 ליעקב, נולדו לנו שלוש בנות: דנה-דניאל בשנת 1980. היום נשואה ואמא לשלושה ילדים: יונתן, גילי ומעיין. ליאת בשנת 1982. היום נשואה אמא לשלושה ילדים: אוריאן, ליאור ואוראל. שני בשנת 1990. היום נשואה אמא לשניים: אליאן ולביא.

העבודה בהוראה

למדתי הוראה במדרשה למורות. עסקתי בחינוך והוראה, לימדתי תלמידות בחטיבה עליונה (תיכון) מקצועות אופנה ואחר כך חינכתי ולימדתי תלמידים בחינוך מיוחד ילדים עם בעיות לימודיות. בשנים האחרונות לעבודתי לימדתי גם עולים חדשים.

פרשתי לפנסיה מוקדמת. אהבתי מאוד את עבודתי.

חנוכה

חנוכה בשבילי הוא חג הדלקת נרות משפחתית והכנת הסופגניות, שאני ואחותי מכינות בעצמנו בבית ושרים שירי חנוכה.

הקשר הרב דורי עם חברתי מתנה – שיח בנושא חנוכה

הזוית האישית

אהבנו את המפגשים והפעילויות המשותפות של הקשר הרב דורי. נהנינו גם מהביקור המעניין בבית התפוצות ובמיוחד מתערוכת עבודות השורשים.

תנועת החלוץ
הֶחָלוּץ הייתה תנועה ציונית עולמית של צעירים יהודים שהתארגנו למטרות עלייה לארץ ישראל. ראשיתה בהתארגנויות ספונטניות בשנות ה-80 של המאה ה-19, והיא התקיימה עד השואה. (ויקיפדיה)

”פרשתי לפנסיה מוקדמת. אהבתי מאוד את עבודתי.“