ספר השירים של שלי

חגגנו עם שלי את חג החנוכה
ירדן ושלי במפגש הראשון עם שלי
השירים של שלי

שלי בזמן האחרון התחילה לכתוב שירים ומילים למגינות. בגיל 14 היא התחילה לכתוב שירים בעקבות תחרות שירים על נושא זהירות בדרכים בירושלים שהיא זכתה בו במקום ראשון אך לבסוף לא היה תקציב לקדם אותו. בשירים שלה שלי מראה את ההשקפת העולם שלה בצורה מאוד חזקה ועמוקה. בנוסף על כך יש לה שירים על הילדים שלה ועל איך החיים שלהם ושלה ועל האהבה שלה כלפיהם.

היא עלתה לארץ מצכיה ברטיסלבה. אבא של שלי היה פרטיזן וגם אבא של אבא שלה היה פרטיזן. כשנגמרה המלחמה הוא הצטרף לצבא האדום והוא ראה את אימא של שלי – ממש רזה אבל יפה עם עיניים ירוקות והוא ישב לידה וכתב שירים וניגן לה אותם. בנוסף הוא היה בחור מצחיק מאוד.

לקובץ התיעוד המלא:

הזוית האישית

ירדן ורביד: ממש נהנינו לעשות את המחויבות, לפגוש את שלי וללמוד על העבר שלה. היינו שמחים לעשות זאת שוב, כי זו חוויה מלמדת מפני שלאנשים מבוגרים יש נסיון חיים רב.

משתקמים
משתקמים אלו אנשים שחלו במחלה והם צריכים לחזור לתפקוד רגיל. שלי לימדה אותנו את המושג בעזרת שירים וסיפורים מהחיים שלה.

”חשוב לתת הכל, לא משנה כמה קשה הדרך“