ספורטאי מהעבר – שוער אגדי

סבא ובן
השוער האגדי
סיפורו של יאיר נוסובסקי מנערותו עד בגרותו כספורטאי

שמי יאיר, אני משתתף בתכנית הקשר הרב דורי. נולדתי בשנת 1937, גדלתי בעיר תל אביב. מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי ספורט.

התחלתי לשחק כדורגל בשכונה עם חברים, לאחר מכן עברתי לשחק בקבוצת נוער גדנ"ע יהודה, לאחר תקופת הנוער עברתי לשחק בהפועל כפר סבא בוגרים. בשנת 1971 שיחקתי שנה אחת בהפועל באר שבע. בשנת 1970 השתתפתי עם נבחרת ישראל בגביע העולם שנערך במכסיקו. זכיתי עם קבוצת הפועל כפר סבא בגביע המדינה בשנת 1975.

בכל הקבוצות שיחקתי בתפקיד שוער. שיחקתי עד גיל 40 ובשנת 1977 פרשתי מכדורגל. עד היום אני חובב ספורט, נשוי באושר, אב לשלושה ילדים, יש לי 10 נכדים ושני נינים.

סבא יאיר השוער האגדי

הזוית האישית

יאיר נוסובסקי השתתף בתכנית הקשר הרב דורי ותועד על ידי נכדו זיו. התכנית נערכה בבית הספר אורנים ברמת השרון, התשע״ט.

ספורטאי
ספורטאי הוא אדם העוסק בספורט, באופן מקצועי או כחובב. בתחומים רבים בספורט, בפרט כאלה שבהם התחרות היא קבוצתית, מכונה הספורטאי "שחקן". (ויקיפדיה)

”סבי איש של מטרות, הציב יעדים והגיע אליהם“