עלייתה של כרמלה לארץ ישראל

גאיה סבתא וסבא
סבתא כתינוקת בידי אמה
קורות חיי כרמלה

שמי כרמלה, אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי. להלן סיפורי:

הגענו לארץ ישראל מרומניה עם הוריי באנייה כשהייתי בת 4. העבירו אותנו לירוחם שבדרום וגרנו באוהלים. גרנו שם מספר חודשים עד שדודים לקחו אותנו לגור איתם ביפו. נדדנו מיפו לפתח תקוה ולרחובות, ומשם עברנו לנתניה. גרתי בנתניה עד לנישואיי. נולדו לי שני ילדים: ורד ועמית. הילדים בגרו ובנו משפחות, ותודה לאל יש לנו שישה נכדים מקסימים. היום אנחנו קוצרים את הפירות.

עבדתי בבנק הפועלים עד שנולדו ילדי ואחר כך עבדתי בסופר בתור קופאית ראשית עד יצאתי לגמלאות, כרגע בתור גמלאית אני מרבה לטייל בארץ עם קבוצת מטיילים וצופים בהרבה הצגות וסרטים.

גאיה ונדב הם נכדיי הראשונים, זהו אושר עילאי. ביום בו הם נולדו וראינו את שתי העריסות נכנסות לחדר לידה, זאת הייתה התרגשות עצומה. אנחנו מאחלים להם הצלחה בדרכם החדשה שימשיכו לעשות חיל ואנחנו נהנה מהם.

אני בילדותי

הזוית האישית

כרמלה השתתפה בתכנית הקשר הרב דורי ותועדה על ידי נכדתה גאיה. התכנית נערכה בבית הספר מגן בתל אביב יפו, התשע"ט.

עילאי
נעלה, נאצל