סבתא אילנה – מלכת יופי

עפרי וסבתא אילנה
סבתא מדגמנת
סבתא מספרת איך היכירה את סבא?

שמי עפרי, בתכנית הקשר הרב דורי עם סבתא שלי אילנה דנקנר, שנולדה בישראל והנה סיפורה:

סבתא מלכת יופי

סבתא גדלה בתל אביב, במשפחה דתית ולמדה בבית ספר ותיכון של בנות. במשפחה של סבתא הבנות לא הלכו לצבא אבל סבתא כן התגייסה.

כשהגיע חג פורים, הלכו כמה בנות לרחבה של היכל התרבות והייתה שם במה וביקשו מתנדבות לתחרות מלכת אסתר. סבתא עלתה על הבמה ונבחרה למלכת הודו וכוש. סבתא קיבלה פרס טיסה ליוון ולקפריסין וכשהחזרה ראתה שהכניסו אותה לתחרות מלכת היופי ושם נבחרה לסגנית ראשונה ונסעה לייצג את ישראל בתחרות מיס עולם.

סבתא מלכת יופי

תמונה 1

כשהשתחררה מהצבא התחילה לעבוד בחברת תעופה אולימפיק וסבא היה עמיל מכס ובא למחלקת מטען בעניין עבודה ושם הכיר את סבתא ומאז הכל היסטוריה.

הזוית האישית

סבתא אילנה: ששמחה שיש דור המשך שרוצה לדעת על העבר. מאחלת לנכדי: "שתצליח בכל מעשיך בלימודים ואם חברים".

עפרי: הייתה לי חוויה לעבוד עם סבתא, זה היה ממש כף והייתי רוצה לעשות את זה הרבר פעמיים. אני מאחל לסבתא שתהייה כמו שהיא חכמה, יפה ושתישאר מושלמת כמו שהיא"

ספיחס
אם מישו מסתפר אז נותנים לו מכב ברוש