סיפור האהבה של סליה

במסגרת מפגשי התיעוד בתכנית
במסגרת התכנית, מפגש תיעוד
סיפור אהבתה של סליה פגישה בקרנבל

סבא וסבתא של יונתן עלו מארגנטינה. סבא הכיר את סליה בקרנבל (קרנבל הוא כמו פורים). קַרְנָבָל הוא פסטיבל תחפושות וריקודים בהשתתפות הקהל. קרנבלים לרוב מלווים בתהלוכה ובעלת אלמנטים קרקסיים.הקרנבל הברזילאי הוא חג בן ארבעה ימים בברזיל, המתחיל כל שנה חמישים יום לפני חג הפסחא. הגרסה הברזילאית לחג הקרנבל, הנחגג בעולם הנוצרי כולו, ובפרט בברזיל, מסתיים ב"יום שלישי השמן". (ויקיפדיה)

סבא וסבתא התחילו לשוחח לעומק במפגשים של הקהילה היהודית בארגנטינה והקשר התחזק. בנוסף הם היו נפגשים בבית הספר לרפואה, שם שניהם למדו ולבסוף התחתנו בארגנטינה. לאחר החתונה נולד הבן הבכור גבריאל, הם עלו לישראל מארגנטינה. בישראל התרחבה המשפחה ונולדו לסבא וסבתא עוד שני בנות. היום יש להם עשרה ילדים!

הזוית האישית

סליה קוזקוב השתתפה בתכנית הקשר הרב דורי ותועדה על ידי נכדה יהונתן קוזאי. התכנית נערכה בבית הספר הגומא הכפר בלום, התשע״ט.

קַרְנָבָל
קַרְנָבָל הוא פסטיבל תחפושות וריקודים בהשתתפות הקהל. קרנבלים לרוב מלווים בתהלוכה ובעלת אלמנטים קרקסיים. שורשי הקרנבל בנצרות. הקרנבל הגיע לשיאו בימי הביניים, אז היה נחוג במקומות רבים באירופה. (ויקיפדיה)

”סבא הכיר את סליה בקרנבל“