סיפור האהבה של סבתא מריה מירונבה

אני וסבתא בחוף הים
אני וסבתא
סיפור האהבה של סבתא שלי

מריה מירונובה, סבתא שלי, נולדה בשנת 1957 וגדלה באסיה' בטג'יקיסטן .בשנת 1971 היא הכירה את סבא שלי. בהתחלה סבא שלי יצא עם חברה של סבתא שלי, ואז התאהב בסבתא שלי. הם התחילו לצאת לפני שסבא שלי התגייס לצבא.

סבא הציע לסבתא שלי הצעת נישואין אחרי שישתחרר מן השירות. היא הסכימה שיתחתנו אחרי שיחזור מהצבא. כשחזר הם היו ביחד עוד שנה ואז התחתנו. נולדו להם שני ילדים: לסיה אימא שלי, וסשה דוד שלי. אחרי כמה שנים נולדו להם נכדים שהם אני ואח שלי טל. וגם היום הם אוהבים אחד את השני באותה מידה כמו פעם.

הזוית האישית

החוויה שמחה אותי מאוד וקירבה אותי לסבתא ולעברה. חיכיתי מאוד לימי שישי האלה, ומאוד התרגשתי מהמפגשים עם סבתא ומההפתעות. בקיצור ממש נהנתי להכיר לעומק את סבתא ולפגוש אותה.

יגאל אלון
יגאל אלון (פַּיְיקוֹביץ') (10 באוקטובר 1918, ד' בחשוון, תרע"ט – 29 בפברואר 1980, י"ב באדר, תש"ם) היה איש צבא ופוליטיקאי ישראלי, שהיה מפקד הפלמ"ח, מראשי צה"ל במלחמת העצמאות בדרגת אלוף, מראשי מפלגת העבודה, ראש ממשלת ישראל בפועל במשך 19 יום, חבר הכנסת, סגן ראש הממשלה ושר בממשלות ישראל. ויקיפדיה

”עם שאינו יודע את עברו ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל (יגאל אלון)-“