סיפור האהבה של סבא גבי לבל

סבא גבי וגיל קרני
הדברים האהובים עליי

סיפור האהבה שלי עם נכדיי

היי, קוראים לי גבי לבל ואני סבא של גיל ועוד שישה נכדים נוספים.

אני ביום הורי ביום הראשון שלי בכתה א'

תמונה 1

אני מאוד אוהב לארח ולהתארח אצל משפחתי ולקיים את מצוות הכנסת אורחים. אני אוהב לראות את נכדי משחקים, ולדבר על מה חדש עם ההורים, ואפילו מדי פעם הכלבה של בתי מצטרפת. נעים לי שכולם מתאספים ואוכלים ביחד ויש אווירה משפחתית נעימה ושמחה ובעיקר שכל הנכדים יוצאים לגינה ומשחקים בינם לבין עצמם.

אני סבא גבי ונכדתי גיל קרני בגבעת האלה

תמונה 2

אני גם מאוד אוהב להגיע לגבעת אלה לבית של גיל ושל משפחתה, המקום תמיד פורח האוויר נקי והכל שמח! ברור לי שהמקום שבו ההורים של גיל ואחיותיה בחרו לגור בו הוא מקום מאוד מוצלח, הוא מאוד מתאים לילדים בגיל בית ספר וגם אחריו. בית הספר עצמו תמיד מטופח ונראה שהילדים שלומדים בו שמחים וטוב להם.

אחד הדברים שאני מאוד אוהב הוא לרכב על אופניים עם גיל, זיו ואפילו עדי שבכיתה ב'. מאוד אהבתי לראות את גיל ואת אחותה זיו וכמובן את אמא מורן רוכבות יחד איתי מרחק של 40 ק"מ בתל אביב ומסיימות אותו עם חיוך על הפנים.

לסיכום ניתן לומר שהמשפחה הקרובה היא הדבר שהכי חשוב לי בתור סבא ואין הנאה יותר גדולה מלראות את המשפחה כולה יחד ובעיקר את הנכדות והנכדים החמודים שלי ובתקווה שאמשיך להנות מהם והם ממני עוד שנים רבות.

סבא גבי: מאוד נהניתי מהמפגשים ומאמין שהם תרמו לקשר החם עם גיל נכדתי.

גיל: מאוד נהניתי להכיר סיפורים נוספים על סבא שלי ולשמוע ולדעת יותר על ילדותו ועל עברו.