סבתי ורדה בורוב עבדה במשרד החינוך, מינהל חברה ונוער

סבתא ורדה (משמאל) עם בת הזקונים לירון
סבתא ורדה בילדותה
קורות חייה

ילדות

סבתי, ורדה בובורוב, מצד אימא נולדה בשנת 1946 בתל אביב, להורים שעלו מגרמניה קצת לפני המלחמה, כאשר ההורים שלהם הרגישו שמשהו רע עומד להתרחש. כל יתר בני המשפחה שנשארו בגרמניה ניספו בשואה.

סבתא ורדה גדלה בתל אביב וגרה אצל סבא וסבתא שלה. בגיל חמש עברה לגור בגבעתיים שם נולדה אחותה צביה ובכיתה ד' עברה לגור ברמת גן ושם נולדה אחותה הקטנה טלי. אבא שלה היה מדריך תיירים ואימא שלה הייתה עקרת בית.

סבתא ורדה למדה בבית ספר יהל"ם ובתיכון למדה בבית ספר דביר.

סבתא ורדה בילדותה

שירותה הצבאי

בצבא שירתה בממר"ם והייתה אחראית חדר מחשבים, כאשר סיימה את השירות חתמה לעוד שנה קבע.

משפחה ומגורים מסביב לעולם

את בעלה יורם (סבא שלי) הכירה עוד בבית ספר יהל"ם, אבל כמובן שהיו ילדים ולא היה להם כל קשר. יורם גר באותו רחוב שבו התגוררה. בגיל 20 הכירו במסיבה ואחרי שלוש שנים התחתנו. הם גרו ברמת גן שם נולדו רועי וקרן (אימא שלי) לאחר כמה שנים הם עברו לגור ברעננה ושם נולדה לירון.

סבתא ורדה וסבא יורם ביום חתונתם

תמונה 2

בשנת 1987 במסגרת עבודתו של סבא שלי יורם, עברו בני המשפחה לגור באוסטרליה ושם גרו במשך שנתיים וחצי. משם, עברו לגור במשך שנה וחצי בהולנד ומשם עברו לפלורידה. בשנת 1994 חזרו לארץ ומאז גרים בהוד השרון.

מסלול מקצועי

משנת 1995 סבתא ורדה, עבדה במשרד החינוך במינהל חברה ונוער כמנהלת אתר האינטרנט של המינהל, לפני שלוש שנים יצאה לפנסיה.

נועה: למדתי דברים רבים על סבתי ורדה ונהניתי לבלות איתה יותר זמן איכות.

סבתא ורדה: נהניתי מהעבודה המשותפת עם נכדתי ואני שמחה על ההזדמנות.