סוד משפחתי

סבתא אסתר ורוני
יום חתונתם של סבי שמעון וסבתי אסתר
גיליתי אחות

בשנת 2010, התגלה לסבתא שלי אתי, שיש לה אחות.

האחות האבודה של סבתא אסתי

הסתבר שאמא של אתי סבתא שלי ששמה רבקה, סבתא רבתא שלי, נישאה לגבר בשם יוסף לוי. נולדה להם בת בשם אריאלה.

סבתא רבקה סבלה מאוד מבעלה שהיה מכה ומתעלל בה. היא התגרשה ממנו והוא לקח את אריאלה איתו לאחר הגירושין. בגיל 7, נשלחה אריאלה לקיבוץ "בארי" שבנגב ושם גדלה אצל משפחה מאמצת שטיפחה אותה מאוד.

לאחר שירותה הצבאי למדה אריאלה הוראה ולאחר מכן נישאה לבעלה בוריס. אריאלה, התגוררה ומתגוררת עד היום בפתח תקווה. לאחותה של סבתי, אריאלה יש שני בנים ושלושה נכדים.

משנת 2010 בו גילתה סבתא אתי על אחותה אריאל, מאז הם שומרות על קשר. סבתא אתי נמצאת עם אריאלה בקשר מתמיד מאז ועד היום.

הזוית האישית

רוני: היה מאוד כיף בתהליך כתיבת הסיפור נהניתי לשמוע את הסיפור וזוהי פעם ראשונה שסבתא ואני מתנסות ביחד לכתוב סיפור במשך שנה שלמה. והיה לנו ממש מרתק.

רוני וסבתא אסתר בתכנית – "היה לנו ממש מרתק"

קיבוץ ''בארי''
קיבוץ ''בארי'' נמצא בנגב ובו נמצא בית הדפוס הגדול ביותר במדינה. מדפיסים בו את כל מסמכי המדינה (משרד הבטחון, משרד האוצר, מסמכי בנקים ועוד...)

”''סופו של כל סוד להתגלות באחד הימים''. ''מי ששומר סוד בליבו זמן רב- סובל. “