משפחה של רופאים

אמא רונה
הרי אוראל
ילדותה ובגרותה של אמא שלי, רונה אורטנברג

פעמים הייתי בורחת משם לסבתא שלי שמאוד אהבתי אותה. סבתא תמיד היתה מפנקת בממתקים וסוכריות. אני מאוד אהבתי לשחק בבובות קטנות, לתפור להן בגדים ולהכין רהיטים קטנים לבובות. בנוסף, אהבתי מאוד לרקוד.

גדלתי  ולמדתי בבית ספר מופת.
בגיל 18 עליתי לארץ עם הוריי ואח שלי. מיד התגייסתי לצבא לחיל רפואה.
לאחר מכן סיימתי לימודים אוניברסיטאיים באוניברסיטת תל אביב וקיבלתי תואר שלישי במדעי הרפואה. כעת אני עובדת על פיתוח תרופות חדשות למחלת הסרטן.
חוויות מיוחדות מהילדות: פעם אחת אני ובני דודי בנינו סירה מעץ וירדנו לנהר. עדיין היה קר מאוד והיינו במעילים. עלינו על הסירה והתרחקנו מהחוף. כעבור זמן קצר הסירה התהפכה, המים היו מאוד קרים. היה קשה לנשום והיינו כבדים בגלל הבגדים. לרגע היה מפחיד אבל מייד החלטנו לעשות תחרות שחייה. כך כולנו הגענו בשלום לחוף.
בשנת 2004 נולד בני דיוויד והייתי מאוד שמחה ומאושרת.
תשע"ה 2015

הרי אוראל
רכס הרים ברוסיה, המהווים את הגבול הטבעי בין אירופה לאסיה, מתנשאים לאורך כ-2,500 ק"מ, מהאוקיינוס הארקטי בצפון וכמעט עד הים הכספי בדרום.

”מגיל ארבע חלמתי להיות רופאה כמו אבא ואמא“