מקושי להצלחה

סבא בסביבות גיל 20 עם חברו
סבא ואני כיום במפגש בפעילות
עבודה קשה נותנת תוצאות

נולדתי בשנת 1950 בירושלים, גדלתי ברחוב שמשון פולנסקי בשכונת הבוכרים ששם היו גרים פרסים ובוכרים, הבית שלי היה ליד הגבול הירדני ומהבית שלי יכלו לראות את העמדה הירדנית..היו לי שמונה אחים ושתי אחיות. המשפחה הייתה משפחה חמה, בין האחים וההורים היה קשר טוב, אבל ללא הרבה כסף. קשה מאוד לפרנס משפחה עם הרבה ילדים, ולכן כבר בגיל 14 אני והאחים שלי יצאנו לעבוד בעבודות בניין והבאנו כסף הביתה בכדי לעזור להורים שלנו. באותה תקופה הייתה חובה ללמוד רק 8 שנים ומי שרצה להמשיך היה צריך לשלם הרבה כסף ולמשפחה שלי לא הייתה את היכולת לממן לי את זה. במשך שנתיים עבדתי בעבודות הבניין ובשעות הערב לאחר שנגמרה העבודה ישבתי והשלמתי את הלימודים.

מלחמות שאני זוכר כילד:

כילד כשהייתי בן 6 אני זוכר את מלחמת סיני שהייתה בשנת 1956, כל הדודים שלי נלחמו בסיני, היה מצב מתוח וקצת לחוץ במשפחה.

בשנת 1967 הייתה מלחמת ששת הימים. אני הייתי בן 17. אנחנו נשארנו במקלט עד שנגמרה המלחמה.

משפחתי:

בשנת 1970 התחתנתי עם סבתא שלך בירושלים ועזבתי את שכונת פולנסקי. יש לנו  3 ילדים- יוסי (אבא שלך), מירב, לימור.

אני וסבתא נשואים 50 שנים באושר.

בהמשך הקמתי  חברת נדל"ן של המשפחה, עשיתי הכל מ-0, עבדתי מהבוקר עד הלילה וכמעט לא הייתי בבית. עבדתי במשך שנים והפעלתי את החברה בעצמי. כשאבא שלך היה בן 18 הוא הצטרף אליי ואנחנו עובדים ביחד כבר 25 שנים עד היום.

סבא מחזיק בידיו את נכדו

הזוית האישית

עדי: חוויה מהנה, בעזרת זה הכרתי הרבה יותר טוב את סבא שלי ואת הסיפור שלו, הוא לימד אתי הרבה מהניסיון שלו ואני לימדתי אותו דברים שהוא פחות טוב בהם. סבא: זמן איכות עם הנכד שלי. שמחתי לשתף את הסיפור חיים ואת החוויות שעברתי.

שכונת הבוכרים
השכונה בירושלים, באיזור שוק מחנה יהודה בה נולדתי.