מקובה במיה לשלומי שבת

דליה, נהוראי ומתן

כשהייתי ילדה אהבתי לשמוע שירים ולאכול קובה במיה, אוכל עירקי מסורתי.

עליתי לארץ באנייה בשנת 1948.

בזמני הפנוי אני רוקמת ומשתתפת בחוג להכנת שרשראות, בחוג התעמלות ואוהבת לשחק דמקה.

סגנון המוזיקה שלי הוא ישראלית וים תיכונית הזמר האהוב עליי הוא שלומי שבת.

שלומי שבת, הוא מהזמרים האהובים בישראל, החל את הקריירה המוסיקלית שלו בארה"ב כזמר במועדונים של יהודים שירדו מישראל.

בשנים האחרונות שלומי שבת ביסס את מעמדו כזמר נשמה גדול, ואחד מהאמנים המצליחים בישראל. הוא מופיע ללא הפסקה בהיכלים הגדולים ביותר, כשכל הכרטיסים נמכרים מראש. שיריו כובשים את ראשי המצעדים, אלבומיו מוכרים עשרות אלפי עותקים, והביקוש להופעותיו רק עולה וגדל.

שלומי שבת הוא אחד המוסיקאים החשובים של השנים האחרונות, שיריו הפכו לקלאסיקות בזמר הישראלי, ביניהם: "בגלל הרוח", "שתדעי", "ואני שר", "אבא", "יש לך", "תגלי לי למה", "תנו לגדול בשקט", "משתגע מאהבתך", "היידה", "אל תלכי רחוק מכדי", "תרצי בי", "הרי את מקודשת", "אמא", "מחפש", "מרגריטה", "טרפטוני", "לכל אחד יש" ועוד רבים וטובים.

בנוסף לשלומי שבת, אני אוהבת לצפות בערוץ וויוה- מקרינים שם טלנובלות.

בנימה אישית: דליה יקרה ,שמחנו להכירך ולהיות השותפים שלך בפרוייקט "הקשר רב דורי". הכרנו אישה נפלאה וטובת לב , תודה שתמיד סיפרת לנו סיפורים על החיים שלך.

אנחנו מאחלים לך שתזכי לאריכות ימים ושתזכי לבריאות והצלחה.:)

המפגשים התקיימו בין תלמידי בי"ס הגליל בתל אביב לבין מרכז רב שירותים לקשיש "התקווה", במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בשנה"ל תשע"ד (2013-4), בהובלתן של המורה כלנית לובל ישראל, היועצת מורן בייז ומנהלת המועדון ציפי אורטל.

דמקה
דמקה הוא משחק לוח שמשחקים בדרך כלל על לוח בן 64 (8 על 8) משבצות (הלוח שמשמש גם למשחק השחמט) - "דמקה ברזילאית" - או על לוח בן 100 (10 על 10) משבצות ("דמקה בינלאומית"). המשחק מיועד לשני שחקנים שלכל אחד מהם יש 12 אבני משחק בגרסת 64 המשבצות, או 20 אבני משחק בגרסת 100 המשבצות. לכל שחקן צבע משלו.

”דליה יקרה ,שמחנו להכירך ולהיות השותפים שלך בפרוייקט "הקשר רב דורי"“