המפעל של סבא אביגדור דוד

סבא דוד במפעל גאה ומתגאה
הוריו של סבי דוד
הדרך להגשמת חלום

שמי אלון אביגדור, אני משתתף בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם סבא דוד. סבי  דוד אביגדור נולד במצרים בתאריך  1.4.1945. הוא עלה לארץ עם כל משפחתו בחודש מאי 1950.

סבי למד בבית הספר היסודי בכורדני ב' ולאחר מכן בבית ספר מקצועי אינטרנשיונל בקריית חיים במגמת מכניקה.

בשנת 1963 התגייס לצה"ל לחיל הים. שכן זו היתה אהבת נפשו הים, מאד אהב לשוט לדוג ולצלול בים. בצעירותו כשרק התחתן קנה סירה בשותפות עם חבר והם נהגו לבלות את ימי השבת לחופי הים התיכון או ים כנרת.

לאחר שחרורו מצה"ל עבד תקופה קצרה בצי הסוחר ישראלי, הפליג ליבשות אחרות אך נגמל מהחיידק במהרה והתיישב על קרקע מוצקה.

היום סבי מנהל מפעל שהקים במו ידיו ובכוח רצון, מפעל לייצור מבלטים ולעיבוד שבבי בשם "אביגדור דוד בע"מ" במפרץ חיפה, אבי ואחיו עובדים אתו.

המפעל של סבא "אביגדור דוד בע"מ" במפרץ חיפה

הנדסה והבטחת איכות

אלון משתף בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם סבא אביגדור רפאל.

סבא דוד אביגדור: התוכנית התה מאוד נחמדה ומקרבת ביני לבין נכדי היקר אלוני.

אלון: תוכנית הקשר הרב דורי היתה מאוד כיפית בעיקר הביקור בבית התפוצות

מבלטים
כין מיוחדת שנבנית לפי צורה ומידה מסויימת, ובעזרתה חותכים את החומר ...

אביגדור דוד בע"מ
אביגדור דוד בע"מ חברה בעלת תפיסת עולם ייחודית בכל הקשור לייצור מוצרי מתכת איכותיים המשלבת מתן פתרונות טכנולוגיים, שרות וגימור ברמה הגבוהה ביותר. החברה שהוקמה בשנת 1976 ע"י מר דוד אביגדור ובשילוב בניו הפכה למובילה בתחומה. הצלחת החברה מתאפשרת לאור הידע והניסיון המקצועי שהצטבר, איכות המוצרים, אמינות ונאמנות ללקוחות לאורך שנים רבות.

”"הים היה אהבת נפשי"“