שושנה בחדר מחשבים
שושנה ונוי נפרדות במסיבת סיום השנה
ילדותי בירושלים

שמי שושנה כהן. נולדתי בשנת 1941 בעיר ירושלים ואני זוכרת היטב את ילדותי בירושלים. אני משתתפת השנה בתכנית הקשר הרב דורי בבית הספר אלונים בירושלים ומאוד נהנית מהמפגשים ובמיוחד מהתלמידה נוי שהיא המדריכה שלי.

אני מאוד אוהבת את הזמרת עפרה חזה. באחד מהמפגשים בכתה נתבקשנו לבחור שיר. בחרתי בשיר של עפרה חזה, שהייתה זמנרת נהדרת וניפטרה בשנת 2000.

שיר של עופרה חזה – גבריאל

יש לי מסר חשוב לצעירים, שיתנו קצת כבוד להורים, לזולת ולחברים. חשוב מאוד שילמדו טוב.

הזוית האישית

שושנה כהן: אני אוהבת את נוי המדריכה שלי במחשבים. מאחלת לך נוי בהצלחה בהמשך דרך, בריאות אושר, שתיהני מכל רגע בחיים.

עפרה חזה
עפרה חזָה (19 בנובמבר 1957 – 23 בפברואר 2000) הייתה זמרת ושחקנית קולנוע ותיאטרון ישראלית שזכתה למוניטין בינלאומי. ארבע פעמים ברציפות הוגדרה "זמרת השנה" בישראל (בשנים 1980–1983), ופעם כזמרת השנה בגרמניה (1988). זוכת פרס כינור דוד. בשנת 1990 זכתה בתואר "האמן הישראלי הנמכר ביותר בכל הזמנים" במונטה קרלו.

”תנו קצת כבוד להורים, לזולת ולחברים“