ילדותה של אליסיה בבואנוס איירס

אני וסבתא ביום הולדתי
סבתא ואחיה (סבתא בצד שמאל)
חיים האישיים של סבתא

סבתא שלי, אליסיה גרשון, נולדה בבואנוס איירס, עיר הבירה של ארגנטינה בשנת 1952.

סבתא שלי לא הכירה את אביה. הוא נפטר קצת אחרי שהיא נולדה. לסבתא שלי, אח בכור אחד. אמא שלה גידלה אותם לבד וללא אמצעים כלכליים.

סבתא ואחיה בבואנוס איירס

תמונה 1

סבתא שלי נאלצה לצאת לעבודה בגיל 15 כדי לעזור לפרנסת המשפחה. היא אהבה ללמוד ולשחק עם חברותיה. סבתא התחתנה בגיל מאוד צעיר, כשהיא הייתה בת 19 עם סבא שלי, גבריאל צ'מה. ביחד הם עשו עלייה בשנת 2005. הם גרו במרכז קליטה ברעננה לתקופה קצרה. סבתא הביאה איתה צמיד זהב שעובר מדור לדור לישראל. עכשיו היא גרה בכפר-סבא. סבתא וסבא התגרשו שנתיים אחרי עלייתם לארץ. סבא חזר לגור בארגנטינה.

לסבתא יש המון חברות ארגנטיניות שהיא הכירה בארץ. חברים וגם המשפחה עזרו לה להתמקם בישראל בצורה מהירה. סבתא מאוד אוהבת לבלות עם כל המשפחה. היא מבשלת מאוד טעים והמאכל האהוב אליה הנו אסאדו ארגנטינאי. היא גם מאוד אוהבת לטייל ולהכיר מקומות חדשים.

סבתי עובדת כיום, כמטפלת של אנשים מבוגרים.

הזוית האישית

אורי: היה לנו מרגש לחוות רגעים ביחד. סבתא אהבה לשתף אותי על העבר שלה. אני אהבתי להקשיב על הילדות שלה ועל החיים של משפחתנו.

אני וסבתא שלי אליסיה

Inmigracion