טעות במספר הטלפון – אהבה בכור האטומי

סבתא ואני

סבתי יפה נולדה בעיר יבנה.

סבתי למדה שמונה שנות לימוד בבית הספר "בית רוחמה" ביסודי, ואז בתיכון למדה עוד ארבע שנים.

לאחר מכן עבדה בנחל שורק (בכור האטומי ביבנה) במשך שש שנים, שם התחיל סיפור האהבה של סבתא וסבא.

סיפור אהבה

סבתי הכירה את סבא כך, סבא התקשר למקום העבודה של סבתא כמה פעמים, מכיוון שהיה לו מספר טלפון מוטעה, ומשם הם התחילו ושוחחו בטלפון במשך שבועיים מבלי לראות אחד את השני. לאחר מכן, סבא הציע לסבתא להיפגש וסבתא הסכימה.

הם קבעו פגישה ונפגשו בתל אביב, הם ישבו בבית קפה ושוחחו כדי להכיר אחד את השני. בסופו של דבר סבתא וסבא התאהבו והיו חברים במשך שלוש וחצי שנים, והחליטו למסד את הקשר, ובשנת 1977 התחתנו.

לאחר שנתיים סבתי ילדה את אמי מיכל ואז אחרי אמי הבכורה נולדו עוד שלושה אחים: מיטל, נחום ואור. כיום כולם נשואים ולסבא וסבתא יש שבעה נכדים, אני ליה הנכדה הראשונה, ואחריי נולדו יהב, אורי, איתי, יהלי ודיאן התאומים, וסער.

כיום המשפחה גדלה והיא מאושרת מאוד.

הזוית האישית

ליה חזן: תעדתי את סיפורה של סבתא יפה לוי במסגרת תכנית הקשר הרב דורי בבית הספר "אביטל" במרום גולן בהנחייתן של המורה חגית פרסטמן.

אני וסבתא במפגש תכנית הקשר הרב דורי

למסד את הקשר