טיפול ילדות בשכונה ובבית

לומדים עם סבא
בימי הנעורים
הטבעת נגנבה

גדלתי בנס ציונה, בבית פרטי עם חצר ענקית, בקצה השכונה הייתה חנות מכולת שענתה אז על כל הצרכים למחייה, החיים היו קלים ופשוטים, אפילו לבית כנסת לא היה מבנה משלו אלא באחת הדירות שבשכונה. אין ספק כי הייתה לנו ילדות שמחה ומאושרת בחברתם של ילדי השכונה שהיו כמו המשפחה.

אף שמבנה הבית היה קטן יחסית, ושכלל בסה"כ 2 חדרי שינה, חדר אורחים, מקלחת ושירותים, לא היה חסר לנו שום דבר, היינו שמחים בחלקינו. סיפור משמעותי אשר חרוט בליבי שייך לבר המצווה משבגרתי והגעתי לגיל מצוות קיבלתי מאבי טבעת, עליה היה חרוט אריה, מעולם לא ענדתי אותה אך אין ספק שטבעת זו שמורה בליבי , עליה שמרתי מכל משמר, לצערי פרצו לנו לבית באחד מן הימים והטבעת נגנבה. .

תמונות מחיי:

הזוית האישית

כיצד תהליך הלמידה והתיעוד תרם לקשר בינינו – הקשר הרב דורי ? • ראם ורומי: תהליך הלמידה והתיעוד תרם לנו להבין ולהכיר את סבא שלנו יותר לעומק. •בא: התהליך תרם לי להיות קרוב יותר לנכדים שלי.

צלם רחוב
צלמים שהיו מסתובבים ברחוב ומצלמים את אלו שביקשו להשיג תמונה במהירות.