סבא שלי חובב ספורט

התמונה הייתה בערב פסח
בתמונה סבא בן 20 ביחידת נ"מ בצבא
סבי אבי צנטלר

שמי הוא אבי צנטלר. ההורים שלי עלו מרומניה בשנת ה- 50.

נולדתי בנהריה בבית החולים מלבן שבשדרות הגעתון בשנת 1953. גרתי בשכונת ממשלתי, בדירה של 2 חדרים בלבד עם ההורים שלי ואחותי חנה. באותה שכונה הלתי לגן של "צילה" ואחר כך למדתי בבית הספר היסודי "כצנלסון".

בכיתה ו' עברתי לשכונת יוספטל ושם גרתי עד שהתחתנתי. בבית ספר היסודי עסקתי המון בספורט: אתלטיקה קלה, קפיצה לגובה ולרוחק ואפילו קיבלתי מדליות. במקביל, שיחקתי כדורגל בקבוצת הנערים של הפועל נהריה. למדתי במגמת אלקטרוניקה בבית ספר עמל ולאחר מכן התגייסתי לחיל האויר.

גם בצבא השתתפתי בקבוצת הכדורגל של הבסיס. שרתתי ביחידת נ"מ במשך 4 שנים. בשנת 1975 השתחררתי מצה"ל והתחלתי לעבוד באלביט מערכות.

הכרתי את אשתי בשנת 1973, שבועיים לפני מלחמת יום הכיפורים. בשנת 1977, התחתנתי עם אשתי יהודית. בשנת 1980 נולדה בתי הבכורה ובשנת 1984 נולדה בתי השנייה שמה אפרת.

מאז ועד היום אני עובד באלביט ועדיין גר בנהריה.

נעם משתתף בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם סבא אבי צנטלר.