המסיבה

אני וסבתי באחד המפגשים של הקשר הרב דורי
תמונה מלפני 21 שנה
הכרותם של סבא וסבתא - כמו אהבה ממבט ראשון

התלמידה ליטל מספרת את סיפורה של סבתא יבגניה, אודות סיפור האהבה של סבא לסבתא:

הסיפור מתרחש ברוסיה. דודה של סבתא שלי ערכה מסיבה לכבוד חג המולד. למסיבה הוזמנה משפחתה של סבתא. לאותה מסיבה הוזמנו דודים ודודות רבים עם משפחותיהם.

לאותה מסיבה גם סבא שלי (שאז, כמובן, לא היה נשוי לסבתא שלי) הוזמן. כשסבתא שלי ראתה אותו היא אמרה לעצמה "ילד כזה אני רוצה לפגוש". הם התחילו לדבר. בסוף המסיבה החליפו מספרי טלפון אחד של השני. סבא ליווה את סבתא לדירתה.

לאחר מספר ימים הוא התקשר והזמין אותה לדייט בתאטרון. מכאן התחיל סיפור אהבה שבו נפגשו בערך פעמיים בשבוע. לאחר חצי שנה הזמין סבא את סבתא לארוחה משפחתית בבית הוריו. אחרי שנה סבא הציע לסבתא נישואין, בשנת 1969. החתונה התרחשה באולם גדול שהושכר לאירוע המשמח. היו מוזמנים רבים וכללו משפחה וחברים טובים.

סבתא וסבא שלי חיים באושר ויחגגו את חתונת הזהב שלהם בשנה הבאה.

סיפור על התמונה

תמונה 1

התמונה צולמה לפני 21 שנים במסעדה בנצרת עילית בחגיגת יום הולדת לסבתי מהצד השני. באותו האירוע נכח אבי, שהוא בנם של סבתי וסבי, והמשפחה מהצד השני.

סבתא יבגניה: היה כיף ומעניין, והייתי רוצה לאחל לך שתהיי בריאה ושתצליחי בלימודים.

הנכדה ליטל: היה לי מאוד כיף ומעניין להשתתף עם סבתא בתכנית הזו, ואני רוצה לאחל לסבתא שלי שתהיה בריאה ושיהיו לה הרבה חברות.

אהבה ממבט ראשון
כאשר מסתכלים אחד על השני וחושבים שהיא/הוא האחת/האחד