הכנתי לבד תחפושת של מלכת הפרחים

ליאת וינטר בילדות
ליאת וינטר בילדות

שלי שעשיתי א"ש לילה במבצר של הצלבנים.

השבת שלנו: שבת זה יום שכולנו נמצאים ביחד ובדרך כלל נוסעים לסבא וסבתא. אנחנו מבשלים ביום שישי כדי לאכול ארוחה חמה בשישי בערב, אצלנו במשפחה נהוג במיוחד לאכול ביחד בשישי בערב, ביום שבת אנו נוהגים לאכול בשר, בקר, קציצות, אורז או תפוחי אדמה. בשבת אנו בדרך כלל נוסעים לסבא וסבתא, לפעמים בשבתות אנחנו לא נוסעים, אוהבים לנוח או ללכת לגן משחקים עם הקטנה נטע. ביום שבת אנו אוכלים אצל סבא וסבתא את כל מה שהילדים רוצים אבל המבוגרים אוכלים ארוחה חמה.
פורים: בילדותי עשינו משלוחי מנות, הכנו תחפושות ושיחקנו גמד-ענק. פעם הכנתי תחפושת כך: הייתי מלכת הפרחים – עשיתי פרחים מקרפ ולבשתי שמלה פרחונית. אני בחרתי תחפושת לפי ילדים אחרים ולפי החומרים שהיו בבית כדי ליצור תחפושת. אצלנו נהוג בפורים לאכול אוזני המן, להוציא את ארגז התחפושות ולהתחפש. הייתי רוצה לראות את בתי בתחפושת לא קנויה.
תשע"ה 2015

גמד וענק
הגמד והענק הוא משחק חברתי, כל משתתף מקבל על עצמו שני תפקידים, גמד וענק. כל משתתף יודע מי ה"ענק" שלו, אך לא יודע מי ה"גמד" שלו. בתפקיד ה"גמד", צריך המשתתף לשלוח ל"ענק" שלו מתנות באופן אנונימי

”הייתי רוצה לראות את בתי בתחפושת לא קנויה“