הכלבה הרוטוויילר קטי

צילה ומיה שפירא
סבתא צילה בצבא
הכלבה רוטוויילר קטי למשפחת שפירא והאובדן הסופי

כידוע בבית שפירא היו שלושה בנים שובבים מאוד. הם ביקשו מאיתנו מאוד לקנות כלב שיוכלו לשחק וליהנות ממנו. החלטנו לקנות כלבה גורה מגזע רוטווילר (היום הכלב הזה אסור לקניה משום התוקפניות שלו). הבאנו כלבה בת שישה שבועות הביתה והחגיגה הייתה גדולה. הילדים מאוד אהבו לשחק עם הכלבה בחצר, לימים היא גם עברה קורס אילוף. כשהכלבה הייתה בת שנה לקחנו אותה לתחרות בינלאומית שהתקיימה בתל אביב בגני התערוכה. שם היא נבחנה על יופי וחינוך היא זכתה במקום ראשון(!) איזו גאווה לבית שפירא. בגיל שנתיים הכלבה בהריון.

נולדו לכלבה חמישה גורים מדהימים. הם נולדו באמצע הלילה וסבתא צילה העירה את הילדים כדי שיחוו את תהליך הלידה.

לכלבה היו כאבים והיא נאנחה. הגורים יצאו תוך כדי ליקוק של הכלבה. והחוויה הייתה מדהימה. זה דבר שלא נשכח בחיים. בגיל חמש מסרנו את הכלבה לאימוץ מאחר ונסענו לאמריקה.

נודע לנו שהכלבה מתה מרוב געגועים.תמונה 1

גזע של כלב רוטוויילר