החיים של אברהם ברנד

סבא ואני
סבא בילדות
סיפור חייו של סבא אברהם

הילדות של סבי

כמו כל הילדים הייתה הילדות של אברהם לימודים משחקים בניית משחקים כגון עגלה עם גלגלים ורתימת הכלב שיגרור אותה ובניית עפיפונים.

תמונה 1
גיל ההתבגרות: אברהם היה בפנימייה של ויצ"ו באחוזה שבחיפה מגיל 15 עד גיל 17. ועד לגיוסו הוא עבד כשנה בבסיס צבאי ועובדים אזרחיים. את שירותו הצבאי הוא שירית בחיל החרמש (חיל רגלי משוריין).
הורים ואחים: לאברהם היו הורים ששמם שרה ומרדכי ואחות בשם חנה. תחביבים- התחביבים של אברהם היו : בולים, דיג, טיולים, שיט.
מאכל אהוב: לאברהם לא היו מאכלים אהובים במיוחד מכיוון שהתקופה הייתה שנות החמישים שהמזון לא היה בשפע וגם בחלקו חולק במשורה.
משפט מוביל שהשפיע על אברהם: לאברהם היה משפט מוביל בחייו "לא לומר אף פעם לא יכול"
תמיד לנסות ולעשות גם אם לא מצליחים לעשות בצורה מושלמת בפעם הראשונה, תמיד לנסות שוב.
אירועים חשובים:
האירוע הראשון החשוב בחיי סבי היה מפגש אם אמא שלו לאחר בית היתומים שהיה בו לאחר מלחמת העולם השנייה. 1947 לאחר שהות של כשנתיים עלו לישראל עם אנייה גלילה.

האירוע השני של סבי היה הנישואים עם סבתא צבייה והאירוע הכי חשוב שנולדו הילדים רויטל וירון שלימים נשא אישה בשם יעל ומהחיבור הנחמד נולדו רותם ושקד ותומר ברנד.                                                                                                                           תמונה 2
אירוע היסטורי חשוב בחיי אברהם: האירוע הכי חשוב בחיי סבי היה מהמפגש עם אמו לאחר המלחמה.

גיד מורגן