החיים שלי בארץ ישראל

קורות חיי הישאליים

נולדתי בטוניס אשר בצפון אפריקה   ב21-01-1949. עלינו ארצה אני וההורים שלי בשנת 1954 וגרנו 11 חודשים במושב גילת קרוב לאופקים. לאחר מכן עברנו למעברת חצרים לחצי שנה ואז הציעו לאבא שלי לעבור לבאר שבע וגרנו בשכונה ב' שם גדלתי ולמדתי בבית ספר "בר אילן". 4 שנים אחר כך עברתי לבית ספר "נתיבות" לכיתה ה' וכיתה ו'. משרד החינוך החליט לעשות אינטגרציה בין בית ספר נתיבות לבית ספר "אחווה", כך סיימתי את לימודי בבית ספר "אחווה".
בתיכון "עמל" למדתי מגמת מכונאות רכב במשך 4 שנים והתגייסתי לצה"ל בתאריך 7.8.67 . לאחר הטירונות שרתתי  בחיל החימוש, והמשכתי את השרות שלי בתעלת סואץ. כשנודע  למפקד שלי שאני בן יחיד, הועברתי למחנה נתן אשר באזור באר שבע.
סיימתי את שרותי הצבאי ב 7.8.1970 חצי שנה אחרי שהשתחררתי מהצבא עבדתי כאזרח עובד צה"ל וחצי שנה לאחר מכן עבדתי בבזק במרכזיות טלפונים בכל הדרום. בתאריך 8.8.1971 התחלתי לעבוד במפעלי ים המלח, בסדום בתפקיד מפעיל בעבודת משמרות. במסגרת עבודתי התקדמתי ומילאתי מספר תפקידים בכירים עד שנת 2007.
בשנת 2009 במסגרת עמותת "ידיד לחינוך" הגעתי לבית ספר "יחדיו" כדאי לעזור לתלמידים בחשבון ועברית. שבצו אותי בכיתה ד'2  וכך במשך הזמן עליתי עד כיתה ו'2. אני מגיע בדרך כלל בימי שלישי כדי ללמד חלק מהתלמידים.
הכרתי את המורה הקטן, החמוד והמתוק, שניר בניסטי, ובעזרת המורה מרב אלפסי למדתי להשתמש במחשב.

מוטיבציה