אהבה מנצחת

דודתי ילנה בבית הספר אביטל, במפגש תכנית הקשר הרב דורי
דודתי ילנה בבית הספר אביטל
דודתי ילנה עלתה פעמיים לישראל

שמי אריאל טשקוב, אני משתתף בתכנית הקשר הרב דורי יחד עם דודתי ילנה שסיפרה לי על חייה.

הדודה שלי, ילנה, נולדה בשנת 1976, שם משפחתה לפני נישואיה היה ילנה זייצב. היא נולדה באוקראינה בעיר שנקראת אלצ'בסק.

"אלצ'בסק (באוקראינית: Алчевськ) היא עיר במחוז לוהנסק, אוקראינה. העיר נקראת על שמו של מייסדה – איש העסקים אלכסיי אלצ'בסקי". (ויקיפדיה)

בשנת 1993 היא סיימה את לימודיה בבית ספר תיכון באותה עיר. בשנת 1995 עלתה לישראל אולם לאחר שנה היא חזרה שוב לאוקראינה. בשנת 1998 היא התחתנה ובשנת 2002 נולדה לה בת ושמה מריה. רק בשנת 2014 כשמריה הייתה ילדה בת 12, דודתי ילנה חזרה שוב ועשתה עלייה לישראל.

תמונה 1

דודתי מספרת שהיא הכירה את בעלה במקום העבודה זה היה בשנת 1994 ולאחר כחצי שנה הם נפרדו כי דודתי  עלתה לישראל בפעם הראשונה בשנת 1995. לאחר שנה בארץ היא חזרה שוב לאוקראינה ולאחר שנה בשנת 1996 הם נפגשו שוב אחד עם השנייה והבינו שהם עדיין אוהבים אחד את השני ואז החליטו להתחתן.

הזוית האישית

אריאל טשקוב, תעד את סיפורה של דודתו ילנה, במסגרת תכנית הקשר הרב דורי, שהתקיימה בבית ספר אביטל במרון גולן.

אלצ'בסק
אלצ'בסק (באוקראינית: Алчевськ) היא עיר במחוז לוהנסק, אוקראינה. העיר נקראת על שמו של מייסדה - איש העסקים אלכסיי אלצ'בסקי.

”כשנפגשו שוב הבינו שהם עדיין אוהבים...“