בעלי הרב נתן שרעבי, היום רב העדה התימנית ברחובות

תולדות חיי טובה שרעבי
טובה בחתונה
יש לנו שישה ילדים, שלושים נכדים, שלוש עשר נינים, עשרה חתנים

שלום אני טובה שרעבי, נולדתי בשנת  י"ט באב התרצ"ז למניינים.
למדתי בבית הספר "בית יעקב" שברחובות 8 שנים לאחר מכן, בסמינר למורות "בית יעקב" בירושלים,  שם למדתי במשך 4 שנים ומפאת חוסר מורות בישראל, נשלחתי ללמד בבית הספר בו למדתי, "בית יעקב"
שנה לאחר מכן הכרתי את  לאחר חצי שנה של היכרות, נישאנו.
לאחר כמה שנים הוא התמנה לרב העדה התימנית ברחובות. לפני נישואי גרתי עם הורי ברחוב "שומרי תורה" שכרגע החליפו את שמו לרחוב "הרב משולם",כיום הוא משמש כבית כנסת לזכר הרב משולם .לאחר נישואי גרתי ברחוב "זכריה משה" צמוד לרחוב ביתי הקודם נולדו לי שישה ילדים, ארבעה בנים ושתי בנות, ביניהם הבן השני מששת הילדים שמו אוריאל בצלאל, אבל כולם קראו לו אורי.

בהיותו בן 18 שנה פרצה מלחמת שלום הגליל, אורי גויס למלחמה. לפני שיצא מן הבית ביום שבת, שמנו לו כסף בתוך הנעליים בגלל קדושת השבת, ליווינו אותו כברת דרך עד שהוא אמר לנו ללכת. בזמן המלחמה אורי שלח מכתבים ואנו השבנו לו. ביום החמישי למלחמה הטנק שלו נפגע ,וחמשת אנשי הצוות נהרגו.
אורי היה טען קשר, למחרת היום הגיעו שלושה אנשי צבא, וביניהם המפקד אפי. והודיעו לנו על מותו,  לאחר מכן התקבצו אנשי השכונה לביתנו, וסידרו את ההלוויה. ישבנו שבעה והגיעו מפקדים ומנחמים מכל קצוי הארץ, ביניהם רבנים, ואנשי צבא נאמו, דיברו הרבה ושיבחו ובשבח כל החיילים על מסירות הנפש, ועל גבורתם של החיילים למען המדינה.
המשפחה גדלה בעזרת ה' וכיום: יש לנו שישה ילדים, שלושים נכדים, שלוש עשר נינים, עשרה חתנים,
סה"כ- 59 בני משפחה.