אתי אטיאס ז"ל

סבתא
סבתי וסבי במסיבת הולדת אחותי
סיפורה של סבתא אתי - אסתר

סבתא אתי נולדה בשנת 1954בעיר יבנה, שם גדלה.

אתי היתה ספרית במקצועה, ניהלה מספרה משלה, עוד לא מלאו לה 17 שנים. תקופה קצרה לאחר מכן פגשה את סבי, עמי, מי שהפך לימים לבן זוגה ולשותפה לבניית הקן המשפחתי. סבי וסבתי החליטו להתחתן בגיל צעיר ואף הזדרזו להרחיב את הקן בהבאת הבת הבכורה, טלי- אמי. לעולם.

לימים התרחבה המשפחה והתברכה בשני ילדים נוספים,ליאור ומורן, דודי ודודתי. לאחר לידת בת הזקונים, החליטה סבתי לעשות צעד נוסף שיקרב אותה למשפחתה והעתיקה את מקום עבודתה לביתה.

החריצות, האהבה למקצוע, היחס החם, והפתיחות המדהימה איפיינו אותה וגרמו ללקוחותיה להעביר שעת איכות שבה לקחו אתנחתא קלה משגרת היום יום הלחוצה.

סבתי הלכה לעולמה, בדמי ימיה, והיא בת 48 שנים בלבד, לאחר מחלה קשה, עיקשת ואכזרית. לפני מותה עוד הספיקה סבתי לראות משהו מפרי עמלה כאשר אמי, בתה, הביאה לעולם את נכדתה הראשונה – שקד, לה הספיקה להעניק את שמה.

בלכתה השאירה אחריה סבתי, בעל, 3 ילדים ונכדה, אמא ו- 6 אחים ואחיות.

אני לא זכיתי להכירה.