אהבה ממבט ראשון – סבתא תמר וסבא משה ז״ל

אני וסבתא שלי
סבתא בצעירותה
אהבתי לסבא משה ז״ל

סבתא תמר מספרת לנכדה הבכור בן על סיפור האהבה שלה עם סבא משה ז״ל:

סבתא תמר, ילידת ישראל, במקור נולדה לבית משפחת גברא, מספרת: ״בילדותי הייתי הילדה הרביעית במשפחה (אחת לפני הסוף), ילדה שמחה שובבה ועליזה, בשכונה הייתי מאד חברותית, שיחקנו כל הילדים בשכונה. הייתה לי משפחה חמה ואוהבת וילדות נהדרת!״

על סבא משה ז״ל מספרת סבתא: ״סבא המשיך לחזר אחריי לאחר שנפרדנו. לאחר שלושה חודשים שחזרנו להיות יחד, הוא ביקש להתחתן, וכך היה. היה סיפור אהבה מרתק, נפלא..״

״הכרנו כשהייתי בתיכון, הכירו לי אחי ואחותי נער בשם משה, היינו חברים 3 שנים ואז משפחתי ומשפחתו ביקשו שנתחתן, התחתנו ונולדו לנו 4 ילדים: שתי בנות ואז שני בנים.״

סבתא תמר בצעירותה

הזוית האישית

הנכד בן: ממש שמחתי לראיין את סבתי וסבתי שמחה להתראיין. בזכות הקשר הרב דורי שמעתי סיפורים מעניינים על משפחתי ועל סבתי, כמו לדוגמה איך שסבתא שלי וסבא שלי הכירו, ועוד.

תמר מצוי
מין בסוג תמר שבמשפחת הדקליים. התמר בארץ ישראל הוא עץ תרבות (וליתר דיוק דמוי עץ) הגדל בעיקר באזורים חמים. כל חלקיו משמשים את האדם. התמר נמנה עם שבעת המינים. (ויקיפדיה)

ציטוטים

”סבא המשיך לחזר אחריי, לאחר שלושה חודשים שחזרנו להיות יחד, הוא ביקש להתחתן - וכך היה. היה סיפור אהבה מרתק, נפלא“