אהבה ממבט ראשון: רמי ואורנה

התמונה היחידה שנשארה מחתונתי עם אורנה
בצעירותנו
המראה של הג'יפ ששידכה אותנו ממבט ראשון

אני רמי, ואני רוצה לספר את סיפור תחילת אהבתי לאשתי אורנה:

הסיפור מתחיל בתאריך 6.9.1975 שהוא יום הולדתי ה – 21. שירתי אז בסיני ויצאתי לחופשת שבת עם ג'יפ צבאי. כשהגעתי לצומת גולני ופניתי ימינה לטבריה, עמדו שתי בנות נחמדות שחיכו לטרמפ. אחת מהן הייתה אחותי המאומצת, דליה, והשנייה הייתה חברתה אורנה ששירתה איתה בסיני כקצינה. בדיעבד מתברר ששירתנו בשני בסיסים קרובים אחד לשני בסיני. כמובן לקחתי אותן בג'יפ לחולתה ואורנה ישבה בספסל האחורי. הרגשנו דרך המראה של הג'יפ שאנחנו נועדנו זה לזו וזו לזה. וכך חשנו מאז אותו יום שישי בו קיבלתי את מתנת יום ההולדת היפה בחיי (ביום הולדתי). התחתנו בתאריך 8.9.1977 כשהייתי בגיל 23.

בצעירותנו

תמונה 1

אנחנו חיים באושר ובאהבה מעל 44 שנים בקיבוץ חולתה עם ארבעה ילדים: דורין, אמרי, ענר וענבר, ולנו שישה נכדים מדורין ואמרי, כשאור היא נכדתנו הבוגרת.

סבא רמי: היה לי נחמד וכיף במפגשים ובעיקר לספר לנכדתי את הסיפור שלי.

אור הנכדה: היה לי ממש כיף שסבא בא ואהבתי את הסיפור שהוא סיפר.

ליהי: היה לי ממש כיף במפגשים, עם רמי ואור.

סיני
חצי האי סִינַי (בערבית: سيناء) הוא חצי אי במצרים. מבחינה מדינית אזור זה הוא חלק ממצרים מאז שנת 1982, והוא נחלק לשני מחוזות עיקריים: צפון סיני ודרום סיני (חלקו של חצי האי הסמוך לתעלת סואץ שוכן בתחומם של מחוזות סואץ, איסמעיליה ופורט סעיד). בסיני עובר הגבול המדיני בין מצרים וישראל. (ויקיפדיה)

”צירוף המקרים שביום הולדתי (6.9.1975) פגשתי את אשתי“