אהבה לריקוד ומוזיקה

נפגשתי עם סגולה אחת לשבוע .
סגולה קסוקר -במרכז יום לקשיש.
סגולה על אהבתה לריקוד

שמי סגולה, נולדתי בהודו בעיר בעיר בומבי בתאריך 14 לנובמבר 1945 למשפחת סטמקר.

לתוכנית הקשר הרב דורי נחשפתי במרכז יום לקשיש אליו אני מגיעה במהלך השבוע. תלמידי שכבת ו' מבית הספר ביאליק הסמוך אלינו מגיעים מידי שבוע ואני נפגשת עם נועה. היא מלמדת אותי איך להשתמש בטלפון ובמחשב, אני מתייחסת אליה כאילו הייתה נכדתי.

קצת עליי

הייתי הילדה השנייה במשפחתי, מפונקת ומאד עסוקה. בילדותי אהבתי מאוד ריקוד ומוזיקה ורשמו אותי לחוג ריקוד. למדתי בבית הספר Sir Ely Kidoorie School בהודו. עליתי לישראל בשנת 1972 עם בעלי ובתי והגענו  לפרדס חנה. אחרי מלחמת יום הכיפורים הגענו לנתניה ונולדו לי פה שתי בנות. בהודו הייתי מורה לריקודים. בעלי נפטר בשנת 2015 ובשנים האחרונות בריאותי התדרדרה. החלום שלי הוא להיות בריאה ולטוס לחו״ל:  להודו ומסביב לעולם.

נועה: נפגשנו במרכז יום לקשיש. לא הכרנו אחת את השנייה ובמשך הזמן יצרנו קשרים קרובים כמו סבתא ונכדה.

סגולה
תכונה נעלה, מידה טובה.

מומבאי
מומבאי (בהינדי: मुम्बई, לשעבר בומביי), היא העיר הגדולה ביותר בהודו, המרכז המוניציפלי השני בהודו ואחת מחמש הערים הגדולות בעולם. נכון לשנת 2011 מונה אוכלוסיית העיר עצמה 12,478,447 תושבים. מומבאי ממוקמת במקורה על מספר איים שחוברו יחדיו סמוך לחוף המערבי של הודו, ומחוברת ליבשה באמצעות גשרים. (ויקיפדיה)

”אני אוהבת אותה כאילו הייתה נכדתי“